Säljande Servicetekniker

för skadedjursbekämpning inom lantbruk och industri - heltidstjänst.

Vi fortsätter att utveckla vår serviceorganisation. Vi behöver därför anställa en person i mellersta/norra Halland. Du kommer att arbeta med skadedjursbekämpning men också med att sälja våra tjänster och produkter.

Du har lätt för att ta initiativ och förstår betydelsen av god service till våra kunder. Vi vill gärna att du har gått utbildningen av bekämpningsmedel klass 1 So och har du 1 So X behörighet så är detta meriterande. Till din hjälp har du kunnig personal inom både Nomus och Svenska Foder.

Kontakta Roger Valkegård på: 
rva@svenskafoder.se för ytterligare information.
Din ansökan sänder du till e-postadressen ovan.
Senast den 30 juli vill vi ha din ansökan! 

 

Nomus

Telefon 0510-54 53 60

Fax 0510-828 44

Box 673

531 16 Lidköping

info@nomus.se